USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Критична ситуація: 9-річний хлопчик, якого з батьком та братом у Луцьку збило авто, досі у комі

18 Червня 2021 12:29
Стан здоров’я 9-річного хлопчика, якого з братом та батьком 6 червня збив 29-річний водій авто на вулиці Ковельській, стабільно важкий. З минулого тижня основні життєві показники не змінилися – дитина досі перебуває в комі у лікарні.

Про це Суспільному розповів заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних.

«Критична ситуація. На жаль», – зазначив медик.

Зі слів Ігоря Дородних, стан здоров’я хлопчика за період, доки він перебуває в медичному закладі, не покращувався, а «змінювався в гіршу сторону».

Іншу дитину, 5-річного хлопчика, спершу медики перевели в нейрохірургію, а минулого тижня виписали з лікарні, додав Ігор Дородних.

Нагадаємо, аварія трапилася 6 червня, близько 15 години. 29-річний житель району, керуючи автомобілем Ford Focus, збив трьох пішоходів. Після зіткнення автівку відкинуло на пішохідну зону. Водію вже оголосили підозру за вчинення ДТП з травмованими. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як ми писали, двоє дітей, які постраждали в ДТП у Луцьку, перебували в реанімації, старший хлопчик – у вкрай важкому стані. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати життя дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 18 Червня 2021 12:39
8 років - це дуже мало. А дадуть ще менше
Лучанка Показати IP 18 Червня 2021 14:36
Нехай Господь допоможе дитині видужати! А водії часто ганяють на тих машинах, ніби на перегонах, на понтах людей збивають, аварії роблять, повагу треба мати до всіх учасників руху, якщо сіли за руль, відповідно ПДР дотримуватись і не понтуватися на дорозі, собі і людям біди не робити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus