USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Кулеба порадив росіянам скаржитися прямо в кремль щодо заборони в’їзду в Європу

13 Серпня 2022 22:07
Глава зовнішньополітичного відомства України Дмитро Кулеба порадив громадянам рф, які невдоволені перспективою заборони в’їзду в Європу, скаржитися на це напряму путінському режиму, який розв’язав війну проти України.

«росіяни, які засмучені перспективами заборони туристичних подорожей до Європи, можуть відправляти свої скарги кремлю та понад 70% своїх співвітчизників, які підтримують війну», – зауважив глава МЗС України.

Він також підкреслив, що в пропозиціях з українського боку не йдеться про заборону в’їзду в Європу «тим нечисленним росіянам», яким може знадобитися притулок чи гуманітарний в’їзд.

Читати ще: Естонія закриває в’їзд росіянам з шенгенськими візами

Як повідомлялося, напередодні Президент України Володимир Зеленський виступив з ініціативою для Європи заборонити видачу віз для громадян росії. Він підкреслив: має бути гарантія, що російські вбивці й пособники державного терору не користуватимуться шенгеном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
до кУЛЕБИ Показати IP 13 Серпня 2022 22:39
чуєш, дядя? А кому скаржитися людям, котрі перебувають на території України із приводу того, що їх закрили, немов у КНДР? Ааааа? Дядя???
1 Показати IP 14 Серпня 2022 11:15
Війна починає всім набридати. Особливо волинянам, які її не бачать і починають все більше жалітися на "клітки" і "ушчємлєнія якихось там прав". Інакше я не можу пояснити чому під будь яким постом вилазять ось такі знавці ситуації як "анонім", чи ось тут "до кулеби", пишуть всіляку антиукраїнську дичину, переходять на особистості абсолютно без конструктиву - одним словом вам в політику йти, популісти - і їхні заклики підтримує майже сто відсотків читачів (стада вірніше). Якби Польща під шумок відтяпала б Волинь, ви всі напевно були б дуже втішені стати европейцями?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus