USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Куля луцького терориста поцілила у вікно будівлі поліції, евакуювали жителів будинків

21 Липня 2020 15:50
У Луцьку евакуювали мешканців будинків, біля яких сталось захоплення автобусу з заручниками. Одна з куль вже поцілила у вікно будівлі ГУНП у Волинській області. ЗМІ поширили інформацію, що стріляли по приміщенню, коли там перебував очільник МВС Арсен Аваков, проте ця інформація неправдива – постріли пролунани ще вранці.

Відомо, що терорист декілька разів відкривав вогонь з автобуса по вікнах. Декілька з них – прострілені. Одна з куль потрапила у вікно приміщення головного управління поліції області, яке знаходиться за кілька десятків метрів від захопленого автобуса.

Мешканців сусідніх будинків евакуювали. Про це в ефірі «24 каналу» розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Захоплення автобусу в Луцьку

Сьогодні на Театральній площі у Луцьку невідомий захопив автобус і забарикадувався у ньому. На місці події було чути постріли, а площу оточено спецназом.

У поліції повідомили, що у чоловіка, який захопив автобус, є зброя і вибухівка. За інформацією СБУ, в заручниках у чоловіка перебувають близько 10 людей.

Що відомо про терориста з Луцька

Правоохоронцям злочинець представився як «Максим Плохой».

Перед нападом він записав відео та виклав його в мережі. Чоловік заявив, що «держава – це перший терорист». Тепер він вимагає, аби голови судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, а також українські олігархи записали й виклали на своїх сторінках у соцмережах і в Youtube заяви про те, що саме вони - терористи в законі. Також відеозвернення повинен записати президент Володимир Зеленський.

Поліція веде перемовини зі злочинцем. Чоловік висловлював обурення існуючою системою, відмовився виходити та відпускати людей, а також стріляв у бік правоохоронців. У Нацполіції повідомили, що чоловік має психічні розлади й нещодавно перебував на обліку у психіатра. Луцького терориста, що захопив автобус із пасажирами, насправді звати Максим Степанович Кривош, а Максим Плохой - це його псевдонім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолий Показати IP 22 Липня 2020 06:09
Подготовка СН к выборам идёт полным ходом. Сколько можно вешать лапшу на уши?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus