USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куля нацгвардійців влучила у вікно будинку під Луцьком: в оселі було немовля. Відео

31 Жовтня 2020 12:01
У селі Великий Омеляник, що біля Луцька, у вікно житлового будинку серед білого дня влучила куля. На той час в кімнаті була майже вся сім’я, крім дорослих було ще й немовля. За декілька хвилин до пострілу перед вікном стояв батько з дитиною на руках.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Люди переконані, що у вікно поцілили військові, адже за декілька кілометрів від їхнього будинку розташований полігон, на якому стріляють бійці луцького батальйону Нацгвардії. Кажуть, в той день з полігону чули звуки пострілу. Та й самі Нацгвардійці зізнались, що куля – їхня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
аватар Показати IP 31 Жовтня 2020 13:17
Пропоную після цього випадку бойові стрільби проводити на полігоні 51омбр. Полігон 51 омбр дозволяє одночасно проводити стрільби на 5 директрисах включно з танковою.Я думаю Аваков дасть на це добро.А земельну ділянку в Омельянику віддати людям з посвідченням ато.
член- кориспондент Показати IP 31 Жовтня 2020 17:26
земля належить баївській громаді
Оксана Показати IP 31 Жовтня 2020 20:23
Саме цікаво що біля того полігону люди мають поля, і часто там ходять
Бульба Показати IP 1 Листопада 2020 09:23
Армія!! Україна!! Дисципліна!!! Відповідальність!!! Соромно за таку армію!!
Народна прокуратура Показати IP 1 Листопада 2020 12:02
До Бульба. По-перше, Нацгвардія - це не армія.По-дуге, в інших арміях, у тому числі Вашій улюбленій російській, ракети випускають по журналістах і нічого, не соромляться. А взагалі-то цей полігон облаштований як слід, з необхідними кулевловюючими бар'єрами, щоб сталось описане в статті, треба було, щоб якийсь довбень шмаляв у небо, а не в ціль.
Остап Вакарчук до На Показати IP 1 Листопада 2020 14:21
До "Народна прокуратура": Ти що рахуєш себе тут за самого розумного, а всі навколо тебе дурні? Я добре відстежую твою писанину і аналізую як ти зверхньо оцінюєш думку людей, що висловлюються, і бачу, як ти отримуєш задоволення від того, що паклюжиш читачів своїми судженнями.
До Народної Прок Показати IP 1 Листопада 2020 14:27
Ви спочатку відкрийте *настанову по службам полігонів* і тоді будете стверджувати шо він облаштований як слід, У Володимері він облаштований як вимагає настанова і таких випадків починаючи з 1947 року, з моменту повернення з Австрії 15 гв,сд по даний час небуло ,і шо стріляв одночасно полк.Навіть шо НГ не армія і посадові оклади не такі то всеодно у вас стрілецька зброя така сама як в армії.Я як ексначальник полігону в 51омбр рекомендую відкрити вам * настанову по службам полігону* можливо вам допоможе це зробити військова прокуратура Луцького гарнізону. І там ви побачите як має виглядати директриса для виконання вправ стрільб приміром з АК-74,з тиловими захисними зонами з боковими захисними зонами їх розміри і так далі. Ну і в завершення скажу що я колись розробляв розміри директриси для стрільби з ПМ-120 і було все нормально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus