USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До «панорами Луцька» просять маршрутку. Петиція

2 Березня 2016 14:41
Із села Великий Омеляник, розташованому на горбах неподалік від сучасної вулиці Львівської та Володимирської, розгортається чудовий краєвид - тут із кожної вулички видно панораму Луцька. Однак людям похилого віку на ці горбки щодня підніматись не так уже й весело, адже відстань чимала. А дітям страшно йти стільки самим додому.

Саме тому мешканці Великого Омеляника збирають голоси, щоб полегшити дорогу, а також щоб лучани змогли відкрити для себе нові мальовничі місця. Відповідна петиція зареєстрована на сайті єдиної системи місцевих петицій.

«Через територію села протікає невелика річка Омелянівка та розташоване Омелянівське болото ,де можна зустріти значну кількість диких качок та ін. По периметру водойм зведені дерев'яні містки, з яких місцеві жителі ловлять рибу. На горбах Омеляника відкривються мальовничі краєвиди на панораму Луцька.

Це саме той райончик, куди ти можеш привести свою половинку дивитися на вогні нічного міста. Якщо Ви шанувальник стрільби, то неподалік військової частини знайдете стрільбище.

Дивно, що саме в цей затишний куточок не їздить жодна маршрутка, це не дає змогу селу розвиватися та створює дискомфорт місцевим жителям. Село розташоване майже в Луцьку,але в нічний час ходити від зупинки додому страшно, а що вже говорити за дітей», - пише автор петиції.

Підписати петицію можна ТУТ. Зробіть добре діло, це займе не більше 5 хвилин.

За станом на 2 березня петиція зібрала 154 підписи з 300 необхідних.

До кінця збору підписів залишилось 5 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
олесь Показати IP 2 Березня 2016 15:37
Та не буде СКОРО Вашої Панорами! Вже готовий проект, яким пойму Стиру забудують шикарними совдепівськими конобками. І це буде - новий луцьк. Козюра, мер, син мера - в долі. А Ви- маршрутку.... Наївні!!!!!
Роланд до олесь Показати IP 2 Березня 2016 17:27
як корова на асфальт. Не розібралося і пише. Де В.Омеляник а де р.Стир? Вловлюєш різницю?
DED до олесь Показати IP 2 Березня 2016 20:05
шановний, ви головою думаєте, чи сракою? Яку пойму забудують??? Яким чином???? Ще скажіть посеред Стиря 20-поверхівку зведуть... Пернули в воду... Чи просто треба наїхати на владу, бо голова з бодуна болить?
Андрійчук Показати IP 2 Березня 2016 22:58
тут на 55 квартал де маса людей маршрутку ніяк не виродять а ви про оглядовий майданчик...
СС до Андрійчук Показати IP 3 Березня 2016 10:29
Ви що не читаєте про що стаття? То Стир приплітають то 55-й район...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus