USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куля у формі сови та нове місце: яким буде цьогорічний фестиваль повітряних куль у Луцьку

8 Травня 2019 12:42
Кулі нестандартних форм, музична сцена та нове, більш комфортне місце проведення, – таким буде цьогорічний фестиваль повітряних куль Аеросфера, який відбудеться в Луцьку 1-2 червня.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів директор департаменту сім’ї молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик.

З його слів, на фестивалі очікують близько десяти повітряних куль, зокрема, будуть гості з Німеччини зі своїми кулями.

«На фестивалі також будуть дві-три кулі з нестандартними формами. Наразі нам анонсували кулю у вигляді голови сови, щодо іншої – поки притримаю це в секреті», - зазначив посадовець.

Не дивлячись на те, що фестиваль повітряних куль відбуватиметься в Луцьку вдруге, Олексій Веремійчик зауважив, що для міста це все одно є щось новим та нетрадиційним.

Також він наголосив на тому, що цьогоріч фестиваль проведуть в іншому місці: якщо минулого року повітряні кулі запускали з Театрального майдану, то цього року дійство відбуватиметься на іподромі у центральному парку. Зокрема, це робиться для того, аби відвідувачі мали більше місця. Гості заходу протягом дня матимуть змогу спілкуватися з пілотами, які є дуже комунікабельними та цікавими людьми.

Щодо музичної сцени, то на ній виступатимуть молодіжні колективи з якісною музикою.

Насамкінець посадовець акцентував на тому, що цього року на фестивалі будуть усунуті минулорічні недопрацювання, аби показати, що Луцьк – це сучасне місто, яке має свої родзинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мешканець Показати IP 8 Травня 2019 12:52
Яка ціна з людини за таке задоволення? Відпишіть будь ласка хто знає!!!
Тор Показати IP 8 Травня 2019 14:26
У минулому році чув про дві тисячі з людини. Але можливо це не правда. У рівненському аероклубі стрибок з парашутом раніше коштував біля тисячі.
Їван Показати IP 8 Травня 2019 21:09
То ж є ше такі, шо заплатять 1000 грн. за те, шоб мати повні штани щастя !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus