USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Купляв у Києві, продавав на Волині: за збут наркотиків уродженець РФ проведе 4 роки за ґратами

27 Травня 2024 07:17
На Волині раніше судимий за крадіжку та наркозлочини уродженець РФ не захотів припинити злочинний бізнес і знову взявся старе.

Цього разу молодика, якого спіймали на торгівлі наркотичними засобами, Володимир-Волинський міський суд відправив за ґрати на понад 4 роки.

У матеріалах справи вказується, що 24 травня 2023 року Денис П. у Києві, перебуваючи в ТОВ «Центр лікування залежності» на програмі замісної підтримувальної терапії для хворих з наркотичною залежністю, придбав наркотичний засіб бупренорфін, обіг якого обмежено. Повернувшись додому, чоловік у червні продав порошкоподібну речовину за 200 гривень.

Читати ще: Збував бупренорфін: житель Нововолинська перебуватиме під вартою

Вже 27 червня, перебуваючи у тому ж лікувальному центрі, Денис П. знову придбав наркотичний засіб. І в липні вдома за 200 гривень продав його.

Через два тижні він знову «закупився»: цього разу, крім порошку, придбав ще й 43 таблетки із вмістом бупренорфіну.

Порошкоподібну речовину чоловік встиг продати, а далі його наркотичний бізнес накрили правоохоронці. Під час обшуку у помешканні чоловіка поліцейські і вилучили таблетки з умістом бупренорфіну.

Про молодика відомо, що він – безробітний одружений, був раніше судимий за крадіжку та торгівлю наркотиками, є уродженцем РФ.

Читати ще: Два роки тюрми: військовослужбовця з Луцька засудили за наркотики

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання вини.

Суд затвердив угоду та призначив Денису П. чотири роки та три місяці позбавлення волі із конфіскацією усього майна.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus