USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Квітковий фестиваль «Осінь у Волинській Голландії» продовжили

20 Вересня 2021 13:48
Попри несприятливі погодні умови, квітковий фестиваль «Осінь у Волинській Голландії» продовжать ще на тиждень, щоправда, після невеличкої технічної перерви.

Про це повідомляють організатори фестивалю.

«Фестивалимо далі з 23-26 вересня! Погода, звісно, внесла свої корективи в наш фестиваль, але ми не здаємося! Для нас, для квіточок, і, головне, для вас, ми продовжуємо «Осінь у Волиснькій Голландії». Зробимо невеличку перерву, щоб наші невтомні продавчині, працівники кухні, квіточки, кролики, кізоньки таки відпочили й знову стартуємо з четверга, 23 вересня. Плануйте подорожі до нас, ми з квітами чекаємо на вас», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Атака зайців, новий міст та калейдоскоп квітів: чим дивує гостей «Осінь у Волинській Голландії»

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що, зі слів директорки з виробництва Лілі Лайн Тетяни Пашковської, організатори планували «фестивалити» до 19 вересня, але якщо сприятиме погода для подальшого проведення фестивалю і буде зацікавленість гостей – його продовжать.

Нагадаємо, відкриття традиційного не лише для волинян, а й для гостей з інших регіонів фестивалю відбулося у п’ятницю, 10 вересня. Поле з різноманітними квітами розташоване на 35-му кілометрі траси Луцьк-Ковель, біля села Свидники.

Вікторія СЕМЕНЮК, фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus