USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Киянин із сестрою допомагали ухилянтам виїхати з України

24 Січня 2023 14:05
За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру чоловікові та його сестрі за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Про це повідомляє Корреспондент із посиланням на Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, кияни організували схему переправлення за кордон осіб призовного віку за так званими білими квитками.

Підозрювані обіцяли чоловікам, які підлягають мобілізації, допомогу у виготовленні підроблених документів – тимчасового військового посвідчення та довідок ВЛК із відомостями про непридатність до несення військової служби та виключенням із запасу. Вартість такої послуги оцінювали від $5000 з особи.

Читати ще: СБУ ліквідувала нові канали втечі ухилянтів за кордон

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних та в автомобілях вилучено мобільні телефони з відомостями про громадян, які зверталися по незаконну послугу, документацію з їхніми анкетними даними та €11 тис. і $2,5 тис.

Розглядають питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Січня 2023 14:18
Ну з першим все ясно: галстучок, сорочечка, вузька щелепа, значить слабачок і боягуз, маленький... А другий нормальний мужик, куди такому ухилятись
Щек Показати IP 24 Січня 2023 14:20
От гамнюки! На передову
HoBe до Щек Показати IP 24 Січня 2023 15:27
вас шановний на передову, навчилися тільки команди давати, все сам, сам тепер воша, ніхто за вас шкуру дерти більш не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus