USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Ладомир» із Володимира – володар Кубка дівочої ліги України з футболу

5 Березня 2024 10:03
На міському стадіоні «Школяр» у Львові знову було гаряче: відбулися фінальні матчі Кубка дівочої ліги України з футболу серед дівочих команд до 16 років сезону 2024 року.

Про це повідомляє Асоціація жіночого футболу України.

За підсумками попереднього етапу до фінальної стадії змагань потрапили чотири кращих колективи. Вони сформували дві півфінальні пари, переможці яких зустрілися у фінальному матчі.

Читати ще: Жахлива травма футзалістки, вилучення і 10 голів: «Ладомир» із Володимира стартував у фінальному етапі жіночої ліги

У фіналі відбулося справжнє західне дербі, адже за золото боролися «Ладомир» із Володимира і «Ліцей» (Костопіль, Рівненська область).

Попри певну перевагу «ладомирівок» на перерву команди пішли з нулями на табло. Тож долю трофею вирішили в другому таймі. Завдяки двом влучним пострілам Артеменко та голу Ткачук «Ладомир» здобув впевнену перемогу – кубок та золоті медалі вирушають до Володимира.

Читати ще: Запекла кінцівка від молоді: «Ладомир» із Володимира в жіночій футзальній лізі поступився «Лідеру»

За результатами фінальної частини змагань організаторами турніру були визначені найкращі гравчині в декількох номінаціях. Так, футболістка «Ладомиру» Дар’я Артеменко стала найкращим бомбардиром змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus