USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ледь не згоріла трирічна дитина. ПОДРОБИЦІ

16 Листопада 2011 09:26
Від вибуху газу просто на дорозі постраждала трирічна дитина. Як з’ясувалося, спалах у газовому колодязі стався через недопалок, який потрапив до вентиляційного отвору. Курив тато дівчинки.

Про це інформує ТСН.

Як повідомлялося раніше, подружжя із двома дітьми переходило вулицю, аж раптом просто з-під їхніх ніг вирвався стовп полум'я. Трирічна дитина з опіками обличчя - в реанімації, у мами - попечені руки.
«Термічні опіки обличчя, лівої кисті 1-2 ступені. Очки не ушкоджені», - коментує лікар-травматолог Ковельської ЦРЛ Богдан Бойчук стан трирічної Віки.
Мама Віки Ганна Ткачук розповідає, що раптово «вогнем піднялася кришка люка... повністю». Віка зразу впала на землю.
Згодом з'ясувалося – відбувся спалах у газовому колодязі. Спеціальна комісія вдруге перевірила на витікання газу не лише злощасний колодязь, а й газогін у радіусі 50 метрів та підвали навколишніх будинків.
«Без джерела запалювання ніякого полум'я бути не може. В результаті з'ясувалося, що тато курив і кинув бичка», - розповів керівник Ковельського відділу управління техногенної безпеки Олександр Сидорук.
Випадково чи навмисно, це зараз з'ясовують слідчі, але недопалок втрапив у вентиляційний отвір поблизу колодязя. Тоді й спалахнуло.
Керівник Ковельського управління ПАТ «Волиньгаз» Сергій Рибачок вважає, що якби був витік газу, то на даній засувці було б якесь горіння.
Серед ймовірних версій експерти називають накопичення болотяних випарів. Остаточні висновки обіцяють за кілька днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Громадянин Показати IP 16 Листопада 2011 09:34
Дівчинку шкода, зато одним курцем стане менше.
adams Показати IP 16 Листопада 2011 09:39
1газогін у радіусі 50 метрів та підвали навколишніх будинків. РОЗШИРТЕ ЙОГО ДО 50 КІЛОМЕТРІВ...2Випадково чи навмисно - БАТЬКО НАВМИСНО,З ДРУЖИНОЮ, ВОДИВ ДОЧКУ ПО ВСЬОМУ МІСТУ І КИДАВ "БИЧКИ")))) Що небудь, аби не брати на себе відповідальність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus