USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Легенда: БК «Старий Луцьк» покинув Дмитро Швагринський

25 Січня 2023 17:16
Дмитро Швагринський більше не є гравцем баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет».

Інформацію підтвердили у пресслужбі луцької команди.

Нагадаємо, в нещодавньому інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько говорив, що Дмитро Швагринський потрохи почав відходити від баскетболу.

Читати ще: «Грати у Суперлізі – правильний крок». Капітан «Старого Луцька» про перехід Федчука, період поразок та друга в полоні. Інтерв’ю

«Улітку в нього була інша робота. Йому важко поєднувати роботу з баскетболом. Він починав сезон з нами, але останній бабл пропустив. Не знаю, як буде далі», – казав капітан.

У підсумку Швагринський таки покинув «Старий Луцьк». У клубі він був з самого його заснування, тож не дивним є те, що вже колишні партнери баскетболіста Максим Дейна та Володимир Коцько тепло попрощалися з ним у соцмережах, написавши: «Легенда».

Читати ще: «Росіяни – це дикі тварини». Баскетболіст «Старого Луцька» – про війну, переселенців, яких приймав удома, та націю свинособак

Як стало відомо, тепер Дмитро Швагринський буде захищати кольори клубу Вищої ліги «Житомир».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus