USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Легенди українського року – на сцені «Бандерштату»

3 Серпня 2018 23:23
Повстанські пісні, справжня поезія та драйв: вперше на «Бандерштаті» зіграв легендарний гурт «Плач Єремії», перемовини з яким щодо участі у фестивалі відбувалися протягом семи років.

Як розповіли ведучі Вікторія Жуковська та М’яч Дредбол, перемовини з цим гуртом щодо виступу на «Бандерштаті» тривали сім років поспіль і нарешті, Тарас Чубай та «Плач Єремії» виступають на головній сцені «Бандерштату». Ім’я це звучало колись із ностальгією та драйвові звучить і нині.

«Навіть в найгірших караоке-клубах у списку пісень є їхні пісні», - відзначив М’яч.

Вікторія Жуковська зауважила, що творчість гурту можна радше віднести до навкололітературного процесу, ніж до музичного. Вони – справжній символ цілого покоління та легенди української рок-музики.

Тарас Чубай зауважив, що легендарну пісню «Вона» написав не він, а український поет Кость Москалець.

Лунали як «сороміцька українська народна пісня» «Як я спала на сені», так і пісні на вірші майстрів української поезії – від Богдана-Ігоря Антонича до Юрія Андруховича.

Нагадавши про те, що УПА зародилася на Волині, гурт виконав декілька пісень з альбому «Наші партизани», серед яких славетна «Лента за лентою».
























































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus