USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лісова пожежа охопила передмістя Лос-Анджелеса: зірки спорту та кіно покидають свої вілли

29 Жовтня 2019 10:05
Тисячі людей вимушені евакуюватися із найпрестижніших районів Лос-Анджелеса після того, як пожежа спалахнула неподалік музею Getty Center.

Пожежа розпочалася близько 1:30 ранку і відтоді поширилась, охопивши понад 200 гектарів, на покритих чагарниками пагорбах навколо району шосе Interstate 405, біля найдорожчих будинків міста, повідомляє Голос Америки.

Зірка баскетболу Леброн Джеймс, зірка фільму «Термінатор» та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер, актор «Агенти Щ.И.Т.» Кларк Грегг та автор «Синів анархії» Курт Саттер написали у Твіттері, що вони змушені евакуюватися зі своїх будинків.

«Щонайменше п’ять будинків згоріло, але повідомлень про травми не надходило», – заявив міський голова Ерік Гарсетті на прес-конференції з представниками пожежних служб, попереджаючи, що він очікує, що ця кількість зросте.

«Це пожежа, яка швидко поширюється», – сказав він, закликаючи мешканців зони евакуації, яка охоплює більше 10 000 будинків, швидко вийти.

Марк Ченард, синоптик Центру прогнозування погоди NWS, заявив, що сила поривів вітру на півночі Каліфорнії зменшиться ближче до опівдня, а на півдні штату – в другій половині дня.

Швидкість поривів вітру можуть становити від 50 до 60 миль на годину (80-96 км / год).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus