USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Любомль востаннє вклонився полеглому в бою Сергію Мокренку

2 Березня 2017 17:22
Останній раз у Любомлі зустрічали Героя Сергія Мокренка, уродженця Шацька. Сотні людей вийшли на вулиці міста вшанувати світлу пам’ять патріота та бійця за соборність України, – інформує Кордон.

Нагадаємо, 23-річний Сергій Мокренко загинув 28 лютого в бою на Світлодарській дузі. У Шацькому районі оголосили з 28 лютого по 3 березня дні жалоби. Сергію було всього 23. В той день, коли обірвалось життя юнака, він мав отримати орден "За мужність". Боєць відзначився у контратаці на Світлодарській дузі, до цього воював у «Правому секторі» та «Азові», виходив з Іловайського котла та неодноразово був поранений.

Вранці 2-го березня його тіло привезли на Волинь. Після вшанування в Луцьку колона рушила до Любомля.

Жителі Любомльщини, активісти «Автомайдану України», «Самоомоборони Волині», волонтерського центру «Серце патріота», рідні, близькі й побратими Сергія та інші громадяни прийшли гідно зустріти та вклонитися воїнові.

Вздовж дороги, на вулиці 1-го Травня, до Центральної площі міста (де відбулась панахида) створили живий ланцюг проведення в останню путь Героя.

Далі тіло загиблого повезли до Шацька, де Сергій переночує останній раз у рідному домі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 2 Березня 2017 17:44
О, сину! Забрав ти серця половину, Коли ти ліг у домовину, За рідну неньку – Україну, У цій …….війні. О, Господи! Прийми ти душу І милістю Ти поведи, В найкраще місце там у небі, Ми молимо Тебе почуй І припини…оцю війну, І мир нарешті Ти пошли На нашу землю українську…
Анонім Показати IP 2 Березня 2017 22:09
Посилайте синив олигархив и сыночкив владних бандюкив на передок ! Хай гине вся ця владна мерзота... Но навищо ви простих сильских хлопцив женете на скотобойню??? Невже мати народжуе дитей для того щоб интересы парашени и ахметки захищати в бизнеси на крови???? Кому ще хочеться крови сильськои??? ПЕЦЕ? ГРОЙС МАНУ? Люди! Одумайтесь! Не пускайте своих дитей на вийну .на вирну загибель...Пеця смиеться..Гройсман також...свои милиарды на вийни наживають! Воно все це вам потрибно?????
Знаю Показати IP 4 Березня 2017 14:12
Хлопці воюють. А ці даішники хабарі збирають бо їх керівництво заставило...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus