USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Люди з пневмонією задихаються в коридорах». Показали переповнену лікарню в Харківщині

16 Жовтня 2020 19:25
Куп’янська районна лікарня в Харківській області переповнена хворими з пневмонією, пацієнти змушені лежати в коридорах.

Шокуючі кадри з інфекційного відділення лікарні оприлюднила місцева жителька Яна Колпакова, пише «Новое время».

За її словами, в коридорі немає нормального освітлення, і щоб медсестра змогла поставити крапельницю, пацієнтам доводиться підсвічувати телефоном.

«Люди з запаленням легень лежать в коридорах. В туалет ходять в палати до інших хворих, з освітлення одна лампа на весь коридор, щоб медсестра поставила крапельницю, хворий підсвічує мобільним телефоном», — написала вона у соцмережі.
Інформацію про критичну ситуацію підтвердила пацієнтка Куп’янської лікарні, яка надіслала відео з того ж коридору.
У Харківській області зафіксували 26 911 підтверджених випадків СOVID-19, з них 5813 хворих видужали, 442 — померли.

За минулу добу коронавірус виявили у 544 жителя області, в тому числі у 22 з Куп’янського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Петро Показати IP 16 Жовтня 2020 20:30
Цікаво, хтось буде нести відповідальність за медрехформу, коли були знищені СЕСи і СанСтанції, закриті інфекційні лікарні і стратегічні запаси масок, ШВЛ, костюмів біологічного захисту? "Рехформатор" нікуди не дівся, а клоун з будівництвом доріг тільки його продовжувач..
Анонім до Петро Показати IP 17 Жовтня 2020 09:26
Мене цілком влаштовує мій дільничий лікар, якого я обрала завдяки медичній реформі, мене цілком влаштовують безплатні пологи, уявіть собі я за пологи не заплатила ні копійки - це теж завдяки реформі. Санстанції займалися суто тим, що збивали бабки з підприємців. Лікарня інфекційна нікуди не ділася, маски продали в лютому, костюми не закупили в березні, гроші з антиковідного фонду розтринькали за літо.
Петро до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2020 11:27
Коли це "дільничні" (сімейні) лікарі стали проводити реанімації і лікування в стаціонарах? "Дільничний лікар" поставить капельницы, зробить КТ Чи під'єднає ШВЛ в свому кабінеті? Вас саме це "влаштовує"? Чи може тільки виписати "направлення" навіть на кардіографію чи флюмографію (це все роблять не "дільничні", які вас не влаштовують)
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2020 20:40
скоро так буде і у нас
Петро до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2020 11:29
Вже є. Інфекційна переповнені, готують під Коронавірус роддом
Волинь Показати IP 17 Жовтня 2020 02:32
Хз в Ковелі вже років 20 скікі себе памятаю... на прийомці всі на коридорі так лежать - і навіть ковіда тоді не було... мого Діда так покалічили з інсультом що впав головою з качалки в отакому то коридорі....
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 17 Жовтня 2020 09:46
Нехай подивляться ті українці, які на протязі 8-9 місяців ходили розносячи коронавірус, ходять зараз і розносять хворобу при тому досі перебувають в громадських місцях без засобів індивідуального захисту або в них маску можна побачити де завгодно: на підборідді, на шиї, а ще краще на рукаві, тільки не на обличчі. Нехай дивляться і нехай їм буде соромно за їх необдумані, а часом прямі злочинні дії щодо нехтування мірами карантинних обмежень, нехтуванням безпекою своєю особистою та людей, які разом з ними перебувають в громадському транспорті, кафе, ресторанах, кінотеатрах, школах, лікарнях, тощо. Дивіться і робіть висновки!!!
Остап Вакарчук Показати IP 17 Жовтня 2020 10:09
У першу чергу реформи пачинаються з себе самого чи вірніше з нас з вами, дорогі українці. Якщо зараз 10% свідомого населення України дотримуються карантину, носять маску щільно закриваючи нею рот і ніс, а 90% впертого населення дійсно не бажає дотримуватись мір особистої безпеки при тому ці люди, можуть буди потенційними носіями зарази коронавіруса то це називається - соботаж. А коли було б навпаки 90% підтримували би карантин, а 10% громадян нехтували б ціми мірами - можна було б тоді піднімати питання щодо реформ медицини в Україні. Почніть робити реформи спочатку з себе.
Анонім до Остап Вакарчук Показати IP 17 Жовтня 2020 12:04
Це не реформа, а "виконання вимог" при карантині. Карантин ніхто не відміняв, його тільки послабила щоб в Україні могли працювати. А тут "мак'Лауди безсмертні" розлабились повністю. В новинні стрічці - "помер блогер від COVIDу", він теж писав що не вірить і "це змова"..
Тадей Показати IP 17 Жовтня 2020 12:22
Недолуга реформа це одна сторона медалі, а інша - політика, яку проводить наша влада. В Росії винайшли вакцину, повним ходом пішов процес вакцинації. Чому б нам не закупити вакцину і вберегти людей від хвороби, від смерті. Вберегти близьких і рідних від горя, які сумуватимуть за померлими? Зберегти батьків для своїх дітей і навпаки? Але ж ні, хай краще в коридорах лікарень мучаться та вмирають. В цьому вся суть на даний час
Невіруючий до Тадей Показати IP 17 Жовтня 2020 13:55
То біжи вакцинуйся від ковіду сам і дітей прихопи, а за всіх не розписуйся. Я собі як колоти не збираюсь. Краще вже грипом перехворію. В нас по лікарнях завжди була катастрофа. Лежав п’ять років назад в інфекційній в коридорі, так «полікували» ще ледь живий залишився, вчасно втік і звернувся до дійсно лікарів!
Тадей до Невіруючий Показати IP 17 Жовтня 2020 14:33
Через таких обмежених так і живемо. В голові солома. Не треба ту солому пхати всім.
Дзвоніть на 102 до Т Показати IP 17 Жовтня 2020 17:52
Для читача Тадей. А якщо США запропонує для громадян України свою вакцину, її розробка вже на стадії завершення. То можливо, якщо не бажаєте російську вакцину, тоді американськими ліками від коронавірусу будете вакцинуватися? Чи може і тут ви такий принциповий: буду помирати, але залишусь вірним своїм принципам чи можливо сімейним традиціям: до армії не піду бо моя віра не дозволяє мені брати зброю до рук, там працювати не буду бо традиції не дозволяють. У свою бутність, я знав не одного такого зі своїми тараканами в голові: все мене намагався переконати: того робити не буду, бо те що ви всі робите це все не правильно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus