USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ліву смугу проспекту Волі планують завершити до вересня

16 Липня 2021 10:49
За сприятливих погодних умов ремонт лівої смуги проспекту Волі планують завершити до 1 вересня, щоб школярі могли безпечно дістатися до місця навчання.

Про це йшлося під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради.

Депутат Тарас Шкітер запитав, що планують зробити на проспекті Волі до 1 вересня, адже поруч – гімназія №4 і дітям треба буде добиратися до школи. У відповідь Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що до 1 вересня планують завершити ремонт лівої смуги проспекту в напрямку від вулиці Шопена до Київського майдану.

«Зараз перекладають мережі, бо усі мережі прокладені на лівій смузі. На ділянці від вулиці Шопена до Вавилова мережі прокладені і вже покладений там асфальт. Якщо буде хороша погода, без затяжних дощів, до 1 вересня цю смугу руху плануємо завершити і, може, завершити іншу смугу руху до вулиці Сенатора», - повідомив він.

Читати ще: Реконструкція проспекту Волі у Луцьку: що вже встигли зробити. Фото

З його слів, на ділянці біля гімназії, нижній шар асфальту на лівій смузі мають укласти до початку нового навчального року.

Нагадаємо, капітальний ремонт проспекту Волі у Луцьку розпочався з травня цього року.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
! Показати IP 16 Липня 2021 11:18
А чи не можна було розширити проізжу частину ? адже центральна вулиця не густозаселена і потік пішоходів значно нший ніж на центральних вулицях середніх міст
Автодор Показати IP 16 Липня 2021 11:29
Робити капітальний ремонт дороги такою малою кількістю робітників 5 днів на тиждень з 09 до 18 год. (і то не кожен день) - це сміх і сльози. В Європі, про яку так люблять говорити наші чинуші, ремонтні роботи на дорогах проводяться в першу чергу в нічний час, а такі роботи робляться в 3 зміни за місяць. А у нас на ремонт дороги працівники ходять по часу, як клерки в офіс.
? Показати IP 16 Липня 2021 11:51
Для чого місту 4 смуги руху в центрі міста?? Усі міста Європи через це вже пройшли і якщо Ви думаєте, що розширення дороги призведе до збільшення потоку транспорту то ви помиляєтесь. Потрібно вчитись на чужих помилках. А після реконструкції потік пішоходів зрозсте, так як буде приємніше прогулятись красивою вуличкою. Тому вона повинна бути затишною, а не автобаном де наші їздаки будуть гонитись по 100км/год.
ЛУЦЬК до ? Показати IP 16 Липня 2021 12:32
То твоє суб'єктивне і, м'ягко кажучи, абсолютно непрофесійне бачення. Воно більше подібне на оправдання і вигороджування ідеологів отого капітального ремонту. ЗУ "Про регулювання містобудівної діяльності" чітко сказано, що рішення з питань забудови приймаються на підставі затвердженої містобудівної документації, тобто генплану міста ! У генплані - проспект ! Генплан частково реалізований - від Театрального майдану до вул. Шопена. Сьогоднішні управлінці зобов'язані просто виконати вимоги генплану і продовжити розпочату роботу, яку зробили попередники. А вони всього лиш назвали проект реконструкцією - той вид робіт, який згідно із ДБН наспрввді є всього лиш капітальним ремонтом ! Тут вже не тільки порушення генерального плану, але і бюджетного кодексу !
? до ЛУЦЬК до ? Показати IP 16 Липня 2021 15:43
Для чого Луцьку широченні автомобільні дороги? Як це покращить ситуацію? Відкрию для Вас величезну таємницю: чим більше смуг для руху авто тим більше власне і самих авто + на зїздах з данного автобану будуть виникати ще більші затори ніж є зараз прийдеться встановлювати додаткові світлофори щоб автівки змогли виїжджати з прилеглих вулиць (так як перетнути дві смуги зустрічного руху щоб виїхати буде не можливо через великий трафік). Зробити центр міста автобаном? Для кого? Для чого? Щоб там паради проводити? Спокійні вулиці потрібні нашому місту як повітря, тоді водії будуть їхати дозволенних 50км/год. Подивіться на наші вулиці: Відродження, Набережна, Ковельська, Перемоги, Соборності, люди бояться дорогу перейти, озираються чи не летить бува якесь чудо. Я не є сторонник чинної луцької влади, але реконструкція якщо вона відповідатиме рендерам буде показовою для нашого міста. Ну і звичайно швидкість виконання робіт як завжди у нас...
1 до ? Показати IP 16 Липня 2021 16:08
Їдь в село, там не страшно вулицю перейти і повітря чисте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus