USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на грандіозне шоу «Холодне серце»

22 Жовтня 2018 17:18
Виставу «Холодне серце» покажуть у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 31 жовтня.

Про це повідомляють організатори.

Десятки акторів, 3D-екрани, світлове та вогняне шоу,живе виконання всіх пісень, неперевершений грим … - цим обіцяють вражати лучан учасники шоу.

«Холодне серце» - масштабна постановка від одеського продюсерського центру "Made in odessa". Неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу, і найбільш касового за всю історію компанії "Walt Disney". Історія здивує новими фактами: появою героїв, з якими глядач не був знайомий раніше і несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій.


"Холодне серце" - це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини! Масштабність постановки, неймовірні пригоди, більше 40 персонажів, грандіозні декорації, яскраві костюми, чудова музика, захоплююче вогняне шоу, запаморочливі акробатичні трюки, сучасна хореографія - дарують глядачам відчуття свята! Дива у вигляді спецефектів та інтерактивні моменти, під час яких гості беруть безпосередню участь у низці фантастичних подій, викликають невимовний захват у дітей і вражають дорослих"- розповідають організатори.

Початок вистави о 19:00.

Квитки можна придбати тут .

Довідки за телефоном :

+380 66 555 79 86

+380 97 376 85 93

Організатор : Івент-агенція "Tikhonov сoncert and event agency"

Генеральні партнери : ТМ "Забіяка" та ТА «МОРЕ ТУРІВ на Винниченка»

Партнери: магазин "Яблуко" (ЦУМ, перший поверх), тренажерний зал "ENERGYM", готель "Спейс Рент", соціальна мережа "ЄсвоЄ".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
соня Показати IP 10 Жовтня 2018 19:55
Цікаво було. Дітям сподобалось. Вражень море. Актори, організатори - приємні вічливі. Атмосфера хороша. Варто піти не пожалкуєте. Шкода що Драмтеатр м. Луцька не може поставити сучасну нову виставу. Хоча наші актори теж вміють гарно професійно виступати . Але чомусь вже скільки років поспіль одне й те саме показується для дітей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus