USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Лучан запрошують на перегляд трилеру «Дівчина в тумані»

9 Серпня 2018 09:37
Цієї п’ятниці, 10 серпня, о 19:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний узвіз, 5) покажуть фільм в рамках другого фестивалю Європейського кіно. Цього разу для показу було обрано кінострічку «Дівчина в тумані» (2017), повідомляють організатори.

Це трилер спільного виробництва Італії, Німеччини та Франції. Фільм є екранізацією світового бестселера Донато Каррізі. Кінострічка озвучена українською мовою, вона триває близько 2 годин.

Показ є абсолютно безкоштовним, також на заході передбачений кава-брейк, безкоштовна поліграфічна продукція від організаторів та фотозвіт заходу.

Із собою брати нічого не потрібно, крім друзів та бадьорого настрою. Глядачі розміщуватимуться на стільцях. Реєстрація відсутня. Організовує подію в місті команда «Lutsk Night Cinema».

Оскільки кінопоказ проходить лише один раз, організатори рекомендують не пропустити такої унікальної нагоди.

Покази в рамках фестивалю Європейського кіно проходять за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Сам фестиваль триватиме до 31 серпня. Отож на лучан та гостей міста чекає ще не один показ до кінця літа. Метою фестивалю є популяризація європейського мистецтва кіно, можливість українцям переглянути безкоштовно найкращі фільми останніх років, що були зняті в країнах ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus