USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанам допоможуть розібратися зі своїм серцем

13 Квітня 2011 12:21
Упродовж місяця у Луцьку працюватиме кабінет профілактики серцево-судинних захворювань, де кожен бажаючий зможе визначити прогноз на найближчі 10 років щодо схильності до захворювань серця.
Кабінет функціонуватиме з 19 квітня по 20 травня у рамках Всеукраїнської соціальної програми «Серцево-судинний ризик під контролем», – повідомляє Кореспондент.
Загалом захід передбачає проведення тренінг-програм для лікарів на тему «Профілактика серцево-судинних захворювань: від теорії до практики», круглого столу «Профілактика серцево-судинних захворювань: що можна зробити на регіональному рівні?» та роботу кабінету профілактики серцево-судинних захворювань.
Організовує акцію для лікарів і пацієнтів Асоціація превентивної та антиейджинг медицини .
Основна її мета, кажуть в Асоціації, – переконати аудиторію у важливості та дієвості профілактики серцево-судинних захворювань.
Організатори запевняють, що учасники зможуть безкоштовно визначити свій рівень холестерину та глюкози у крові, рівень артеріального тиску, а також виявити інші індивідуальні фактори серцево-судинного ризику.
Регіональний етап проекту розпочався навесні 2010 року й успішно пройшов у Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Чернівецькій та Київській областях
Наступними на черзі є Волинська, Львівська області та АР Крим.
Серед організаторів програми – також Національна медична академія післядипломної освіти імені Платона Шупика, фармацевтична компанія «Гедеон Ріхтер».
Проект підтримує управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації та Волинський обласний центр кардіоваскулярної патології та тромболізису
Акція у Волинській області проходитиме під патронатом голови Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука.

Як повідомили організатори, кожен, хто бажає перевіритися у такому кабінеті, має зателефонувати за телефоном гарячої лінії 0-800-500-528, за яким зможе з"ясувати зручний для нього час відвідування кабінету. "Після цього людині скажуть адресу, за якою вона зможе прийти і перевіритися" - розповів оператор "гарячої лінії".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Exaboto Показати IP 13 Квітня 2011 12:47
де буде діяти цей кабінет?
Окс до Exaboto Показати IP 13 Квітня 2011 13:31
Напевно в кабінеті Клімчука
Руслана Показати IP 13 Квітня 2011 14:57
написали б людям, чітко, куди йти перевіряти серце, а то"води" багато........
Марися Суржичкова Показати IP 13 Квітня 2011 15:34
Та вони ще самы не знають...Ото лише для галочки пишуть, щоб люди прочитали ы сказали: якы хорошы!
Exaboto до Марися Суржичкова Показати IP 13 Квітня 2011 16:06
а зараз займуться журналістським розслідуванням :)
кандитат Показати IP 13 Квітня 2011 16:04
Треба було написати не "для всіх бажаючих", а для всіх знаючих про місцезнаходження такого чудового кабінету. Ніби новина, а не для людей.
Юрій Ричук Показати IP 13 Квітня 2011 16:56
Як повідомили організатори, кожен, хто бажає перевіритися у такому кабінеті, має зателефонувати за телефоном гарячої лінії 0-800-500-528. Мовляв, хай телефонують, ми їм скажемо, куди приходити
ВГО АПАМ Показати IP 13 Квітня 2011 17:47
кабінет працюватиме на базі поліклініки №1, запис проводиться за телефоном гарячої лінії, де оператор Вас і зорінтує куди потрібно іти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus