USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка пограбувала на Володимирській чоловіка на 7,5 тис. грн

15 Серпня 2021 16:58
В обласному центрі Волині судили лучанку, яка пограбувала чоловіка на вулиці Володимирській, витягнувши з кишені штанів гаманець з 7 тисячами 500 гривнями.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Злочин трапився 29 червня близько 20 години. Поблизу магазину «Дует» лучанка пограбувала чоловіка, витягнувши з задньої кишені штанів гаманець, у якому було 7 тисяч 500 гривень.

У суді грабіжниця, яка перебуває у декретній відпустці, не заперечувала своєї вини. Зазначила, що збитки потерпілому вона відшкодувала.

Потерпілий не наголошував на суворому покаранні, тож суд, врахувавши його думку та те, що на утриманні в злочинниці перебуває малолітня дитина, призначив їй покарання у виді 120 годин громадських робіт.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus