USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Лучанка викликала пожежників до піцерії, аби не платити за бенкет

29 Січня 2019 23:17
Аби не платити за бенкет у одній із луцькій піцерій, нетвереза відвідувачка викликала пожежників. Таким чином вона хотіла відвернути увагу персоналу та втекти.

Хитрий план, який, утім, не вдався, лучанка розробила після цілоденного перебування у стінах закладу.

Так, розважаючись у піцерії «Теревені» з самісінького ранку, відвідувачка побенкетувала на кругленьку суму. Зрозумівши, що платити доведеться чимало, зателефонувала на гарячу лінію ДСНС у Волинській області й повідомила, мовляв, у піцерії – пожежа.

На місце події негайно прибуло три екіпажі рятувальників, однак, з’ясувалося, що виклик був хибним.

Тож, виявивши, що пожежі немає, рятувальники звернулись до працівників закладу, а ті, своєю чергою, викликали поліцію.

До слова, працівник поліції й коротко розповів кореспонденту Інформаційного агенства Волинські Новини, про те, що ж насправді відбулося у «Теревенях».

Тож, зі слів поліцейського, «винахідниці» загрожує відповідальність перед законом згідно із статтями 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Трошки згодом «винуватицю свята» таки знайшли неподалік від піцерії. На перший погляд жінка була у нетверезому стані й поводила себе неадекватно, постійно погрожуючи працівникам поліції то «податковою», то «побитою камерою».

Працівники поліції відвезли хитру лучанку на експертизу в наркодиспансер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 30 Січня 2019 00:12
П'яна баба - то є п'яна баба, і цим все сказано. Чоловіки, оминайте двадцятою дорогою тих мадам, які регулярно випивають. Бо весело з ними тільки на перший погляд, і тільки з їх слів)
хохо Показати IP 30 Січня 2019 07:57
щось полісмен попутав. зранку до вечора розпивала в теревенях чи не так? кваліфікація не вірна. нема складу злочину передбаченого ст178
Крук до хохо Показати IP 30 Січня 2019 09:08
"«винуватицю свята» таки знайшли неподалік від піцерії. На перший погляд жінка була у нетверезому стані" - ст.178 "поява у громадських місцях у п'яному вигляді". Що тобі незрозуміло?
Петручіо до Крук Показати IP 30 Січня 2019 09:32
ст.178 "поява у громадських місцях у п'яному вигляді" це 15-30% податкової, прокуратури, обл/міськ зрад і т.д. - нікому то не треба.
лучанин Показати IP 30 Січня 2019 08:29
Фото геройки у студію )
Любі свині Показати IP 30 Січня 2019 09:31
Клуша, що скажеш....
сашок Показати IP 31 Січня 2019 10:57
Та швидше за все якась прокурорська попка... бо нормалбна людина так себе не поводить і думає над своїми вчинками
Lndrover Показати IP 13 Травня 2019 19:37
Whoever wrote this article is a fool. You have absolutely no idea what happened. You do not know anything about this woman or circumstances that may have led to behaviour. You are going by words of employees. Restaurant was compensated. USD ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus