USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучани квітами вшанували пам'ять Михайла Грушевського. Фото

24 Листопада 2020 12:47
24 листопада 2020 року відзначається 86-річчя з дня смерті видатного політика та науковця Михайла Грушевського.

Непересічна постать Михайла Грушевського залишається однією з тих, які є невід’ємною частиною історії сучасної України. Історик, громадський діяч, голова Української Центральної ради УНР – він доклав дуже багато зусиль, аби ми посіли гідне місце серед незалежних держав.

Аби віддати належне пам’яті Михайла Сергійовича, з квітами до його пам'ятника прийшли представники обласної та міської влади, освітяни та небайдужі громадяни.
Значення Михайла Грушевського для сучасників підкреслив ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки професор Анатолій Цьось.
«Ми живемо в державі Україна і цим треба пишатися. Пишатися тим, що дуже багато визначних постатей багато поколінь виборювали нашу незалежність. Однією з цих постатей був і Михайло Грушевський. Окрім того, що був ще й видатним науковцем, він зробив для нашого майбуття дуже багато в політичній сфері. Тож наше завдання берегти пам'ять і славу про нього та виховувати в молодого покоління знання про діяльність Михайла Грушевського й повагу до нього», - наголосив Анатолій Цьось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Активіст Показати IP 24 Листопада 2020 14:10
Ото і всі лучани? Сумно.
Жах ! до Активіст Показати IP 24 Листопада 2020 14:44
А без "адмінресурсу" та посадового обовьязку хто туди піде?
Лучанин до Активіст Показати IP 24 Листопада 2020 17:17
Сумно... Але люди підходили. Принаймні, декілька. 2 чи 3 запитували, що відбувається.
Вакцина Показати IP 24 Листопада 2020 18:41
Вже й вірусу нема ніби... Так, Григорію?..
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2020 00:50
Відсутність людей на заході засвідчує правильний підхід лучан до забезпечення свого здоров'я під час коронавірусу. Це най патріотичний підхід до шанування знаменитих людей.  Людей Луцької територіальної громади представляють ті, хто покладає квіти. І їм подяка.
Я Показати IP 25 Листопада 2020 06:06
«Ми живемо в державі Україна і цим треба пишатися." -- а більше пишатися нічим..все розкрадено і знищено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus