USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Лучани нарікають на неосвітлений двір, а комунальники кажуть – світло є

25 Лютого 2016 18:08
Більше 5 років лучани звертаються в міську раду і розповідають про відсутність освітлення біля під’їздів. Натомість комунальники надсилають відписки, що зовнішнє освітлення там є.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 4 сесії Луцької міської ради, 24 лютого.

Так, депутат міськради, член фракції «УКРОП» Вікторія Побережна в своєму депутатському запиті розповіла, що 2 лютого вона адресувала міському голові звернення про відсутність вуличного освітлення на вулиці Шота Руставелі біля будинків 13а, 13б, 13в.

Вирішити цю проблему мешканці просять більше 5 років. Кажуть, що освітлення є зі зворотного боку будинків, а не біля під’їздів. Натомість комунальні служби надіслали відповідь, що зовнішнє освітлення відновлено.

«Насправді це не відповідає дійсності. Таке враження, що комунальники не виїжджали на місце і не вивчали», - зауважує Вікторія Побережна.

Отож, депутат вдруге в запиті попросила виправити проблему з освітленням на згаданій вулиці. Колеги її запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
депутат Показати IP 25 Лютого 2016 18:54
світла не буде ! ми зайняті проектом будівництва на Театральній площі! нам не до вас
Кейт Показати IP 25 Лютого 2016 21:55
И так с 1917 года. Как эти комуняки достали. Брэхуны

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus