USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани очікують запуску повітряних куль. Фото

1 Червня 2019 16:39
В обласному центрі Волині вже вдруге у рамках фестивалю повітряних куль AEROSFERA лучани очікують, аби у небо здійнялися повітря кулі, яких цього року має бути вісім. А поки вони взяли учать у бульбашковому шоу.

Фестиваль повітряних куль стартував 1 червня на іподромі в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Вже на початок фестивалю завітало чимало лучан, які очікують того, аби подивитися, як у небо здіймаються повітряні кулі, розміром з п’ятиповерховий будинок. До того ж, деякі з повітряних суден мають незвичну форму, зокрема одна з куль – у формі сови.

Як повідомили організатори фестивалю Інформаційному агентству Волинські Новини, запуск куль запланований на 20.00, а поки лучани мають змогу взяти участь у різних атракціях та послухати музику. До слова, маленькі відвідувачі фесту вже отримали неабияку радість, ставши частиною бульбашкового шоу.

Відзначимо, що цьогоріч кількість куль збільшили до восьми, адже минулого року їх було п’ять.

Варто зазначити, що вартість польоту на повітряній кулі становить 3000 гривень із однієї людини. Загалом кошик аеростата може вмістити до 4 осіб, а також пілота. Забронювати політ на кулі можна за посиланням, де вказані також контактні номери телефонів.

Однак не лише польоти повітряних куль захоплюватимуть лучан. Адже на території фестивалю діють майстер-клас з капоейри, дебатний турнір для школярів, гра «Криївка», бої на мечах та стрільба з лука, танцювальний батл, дефіле Grace Model House, Dj-парад, світлове шоу повітряних куль, вогняне шоу, безкоштовні майстер-класи, зокрема з виготовлення повітряних зміїв, родинні спортивні змагання та багато інших розваг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Остап Показати IP 1 Червня 2019 17:09
Карнавал
Лучанин до Остап Показати IP 1 Червня 2019 17:34
Щось бажаючих викинути 3тг не зовсім багато....хоча....інстаграм...статус...фейсбук...
Лучанин Показати IP 1 Червня 2019 21:18
На останніх фото видно що кулі все-таки запустили.. мильні правда, но кулі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus