USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани попрощалися ще з двома Героями – Олександром Саком та Анатолієм Панасюком

28 Вересня 2022 16:13
Сьогодні в кафедральному соборі Святої Трійці мешканці територіальної громади попрощалися ще з двома Героями, які віддали своє життя у війні із загарбницькою росією.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Священнослужителі храму відспівали загиблих військовослужбовців Анатолія Панасюка та Олександра Сака.

Сак Олександр Андрійович (11.03.1993 року народження) загинув 22 вересня у бою в районі населеного пункту Опитне Покровського району Донецької області. На військову службу був призваний 30 березня цього року.
Панасюк Анатолій Павлович (06.01.1964 року народження) загинув 24 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області, Він був призваний на військову службу по мобілізації 05 квітня 2022 року.

До спільної молитви за упокій душі спочилих разом з духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук.

По завершенню богослужіння домовини з тілами Героїв під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблих Воїнів. Вічна пам'ять, честь і слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 28 Вересня 2022 17:25
Знову видали фотографу чорно-білу плівку до фотоапарату?
Юра Рабон Показати IP 28 Вересня 2022 23:23
А не могли попередньо написати коли похорон, люди ще хотіли прийти віддати шану! Людям потрібна інформація, а не приватні фото згорьованих людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus