USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани просять відновити рух тролейбуса № 11 і змінити маршрут автобуса № 22

17 Червня 2022 19:29
У Луцьку пропонують передбачити зміни в русі громадського транспорту. Містяни просять продовжити маршрут автобуса № 22 до Кам’янки в Княгининку, а також відновити тролейбусний маршрут № 11.

Як зазначила на сайті Єдиної системи місцевих петицій Ірина Степановська, громада Княгининка звертається до Луцької міської ради з проханням покращити умови доїзду.

«Зараз у нас наявні лише два ранкових та два вечірніх рейси новоствореного маршруту № 22а. Водночас маршрут № 22 має досить частий інтервал руху. Відсутня можливість доїзду з 10:00 до 17:00 створює значні проблеми для мешканців нашої громади.

Просимо вирішити цю проблему продовженням маршруту № 22 до Кам’янки (Княгининок) або зміною графіку наявного маршруту № 22а», – вказала авторка петиції.

Підтримати її пропозицію можна тут.

Своєю чергою, Володимир Корнійчук запропонував відновити та продовжити тролейбусний маршрут № 11 з села Гаразджа до мікрорайону ЛПЗ.

Ідеться про тролейбус, який курсував би у прямому та зворотному напрямках за таким маршрутом: бульвар Дружби народів – Бенделіані – Станіславського – Гнідавська – Данила Галицького – Ковельська – Глушець – Паркова (Богдана Хмельницького) – Волі – Рівненська. Місця міжзмінного відстою: на вулиці Окружній і в Гаразджі (біля кладовища).

Петицію Володимира Корнійчука можна підтримати за посиланням.

Читати ще: У Луцьку від завтра проїзд у маршрутках буде по 14 грн

Нагадаємо, мешканці села Княгининок під Луцьком нарікають, що не можуть добратися до обласного центру. Крім того, що маршрутка № 22а заїжджає до їхнього мікрорайону лише вранці та ввечері, останнім часом не робить і цього. Цей маршрут єдиний, що курсує до мікрорайону Кам’янка села Княгининок.

Як ми писали раніше, внести зміни пропонували до схем маршруту автобуса № 22а та автобуса № 26.

Також у Луцьку просили відновити низку тролейбусних маршрутів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus