USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани просять відновити зруйнований тротуар, аби «безпечно пересуватися вулицею»

5 Вересня 2019 08:00
У Луцьку звертають увагу на необхідність відновити зруйнований майже рік тому тротуар уздовж липової алеї на вулиці Єршова.

Таку петицію подав лучанин Вадим Слива.

Як зазначив, покриття тротуару вздовж алеї було частково зруйновано внаслідок робіт із прокладання кабелю. Мова йде про тротуар уздовж липової алеї між кільцевим перехрестям.

«Також було повністю знищено бордюр із одного боку тротуару», – вказав чоловік і додав, що зараз велика частина тротуару нагадує місиво з глини і щебню.

«Після найменшого дощику люди змушені обходити це місиво проїжджою частиною, що наражає їх на небезпеку, особливо в темну пору доби. При цьому тротуаром користується велика кількість дітей, що ходять у школу з прилеглих вулиць», – звернув увагу лучанин.

Він зауважив, що про проблему повідомляв через платформу «Відкрите місто», однак роботи з відновлення тротуару досі не розпочалися.

«Настала осінь, дні стають коротшими, скоро буде сезон дощів і люди в темноті масово будуть ходити проїжджою частиною, ризикуючи життям, щоб не лізти в болото, створене при прокладанні кабелю», – наголошує Вадим Слива й наполегливо просить відновити покриття «для забезпечення можливості людям комфортно та безпечно пересуватися вулицею».

До кінця збору підписів під петицією залишилося 13 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus