USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять встановити світлофори на небезпечних перехрестях міста

5 Лютого 2021 19:11
Лучани зареєстрували кілька петицій із проханнями встановити світлофори та облаштувати регульовані пішохідні переходи на окремих ділянках міста.

Як звернув увагу Олександр Темчук, регульований пішохідний перехід необхідно облаштувати перед зупинкою «Свято-Миколаївський храм», що на проспекті Відродження.

«Біля Свято-Миколаївської церкви є нерегульований пішохідний перехід на проспекті Відродження. У зв’язку зі збільшенням автомобільного транспорту в місті аварійність на цьому переході зросла в рази. Діти, які живуть у цьому районі, не мають змоги безпечно перейти дорогу. Тому є велике прохання підтримати петицію про встановлення регульованого пішохідного переходу на проспекті Відродження перед зупинкою «Свято-Миколаївський храм», – вказав чоловік.

Підписати петицію можна тут.

Лучанин Віталій Романюк закликав встановити світлофор на перехресті вулиці Максима Кривоноса і проспекту Відродження. Він також наголосив на тому, що через збільшення кількості автомобілів містянам, особливо дітям, небезпечно переходити дорогу у згаданому місці. Саме тому є потреба облаштувати на перехресті регульований пішохідний перехід.

Підтримати цю петицію можна тут.

Натомість Олександра Бринза акцентувала на необхідності встановити світлофор на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Гулака-Артемовського.

За її словами, регульований пішохідний перехід потрібно облаштувати на перехресті біля магазину «Кутовий», аби діти могли безпечно переходити дорогу, направляючись у школу.

Підтримати авторку петицію можна тут.

Відзначимо, аби петиції розглянули органи місцевого самоврядування, за 15 діб вони мають зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Лютого 2021 20:17
На ковельській біля пакко там не виїхати не проїхати не дорогу не перейти
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2021 02:02
Давайте на кожному переході поставимо світлофор! Хай все місто стане суцільним затором!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus