USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани провели в останню дорогу загиблого Героя Олександра Ульяницького

26 Травня 2023 14:47
Жителі Луцької міської територіальної громади попрощалися з військовослужбовцем, який віддав життя, захищаючи Україну від російських окупантів. Сьогодні, 26 травня, у кафедральному соборі Святої Трійці відспівали 52-річного Олександра Ульяницького.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Олександр Ульяницький був призваний на військову службу за мобілізацією. Загинув 7 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Нова Кам’янка Нововоронцовського району Херсонської області.
До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук та заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.
«Олександр не лише недаремно прожив життя – він його славно завершив. Він здійснив подвиг, пожертвувавши собою заради того, щоб ми з вами жили і щоб Україна не була в рабстві. Це і є справжня слава – віддати життя за інших за прикладом Господа Ісуса Христа. Віримо, що Олександр уже долучився до небесного легіону і буде молитися за нас та за перемогу України», – сказав у скорботній промові протоієрей Олександр Родченков.
Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей момент лучани, віддаючи останню шану загиблому, утворили живий коридор і прихилили коліна перед захисником.
Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.
Олександра Ульяницького поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна слава та пам’ять Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 26 Травня 2023 18:19
Вічна пам'ять ГЕРОЮ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus