USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Лучани провели в останню дорогу захисника України Сергія Геру

6 Червня 2023 14:36
Мешканці міської територіальної громади попрощалися з 48-річним військовослужбовцем Сергієм Герою, який помер від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання. Сьогодні, 6 червня, його відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Лучанин Сергій Гера був призваний на військову службу за мобілізацією до складу військової частини на посаду стрільця-санітара відділення спеціального призначення взводу спеціального призначення роти спеціального призначення. Помер 30 травня в КП «Кременчуцька міська лікарня №1» від поранень.
До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук та секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.
Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Сергія Геру поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus