USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани скаржаться на відсутність опалення, благоустрій і хащі. Фото

31 Жовтня 2020 15:14
Містяни звертають увагу на низку проблем, які потрібно вирішити в Луцьку, – це відсутність пішохідних доріжок, задовільний стан дорожнього покриття на окремих ділянках, недоглянуті зелені насадження, самовільно встановлені паркани і відсутність опалення в помешканнях.

Як зазначив на платформі «Відкрите місто» Андрій Кривоспицький, на вулиці Ківерцівській потрібно облаштувати в’їзд до дворів.

«Унаслідок виконання ремонту дорожнього покриття на вулиці Ківерцівській та неналежного облаштування в’їзду до прибудинкової території між будинками №28 та №30 (різкий перепад рівня дорожнього покриття) після дощу з дороги в двір стікає вода, утворюється величезна і глибока калюжа, що унеможливлює нормальний та безпечний виїзд з прибудинкової території. Працівники ремонтних служб привезли щебінь, проте так і не завершили облаштування виїзду з території. Прохання – розблокувати виїзд та зменшити перепад рівня асфальту або ж належним чином забезпечити водовідведення», – вказав лучанин.
Анатолій Пилипюк зауважив, що ділянка біля будинку №3 на проспекті Президента Грушевського захаращена кущами.

«Необхідно викопати всі кущі і зрізати пеньок від дерева», – наголосив він.
За словами Валентина К., на вулиці Мічуріна (поблизу будинку №6) незаконно встановлюють огорожу на проїзній частині.

«Мешканці цього будинку незаконно встановлюють нову огорожу, яка розташована на проїжджій частині дороги. Просимо вжити всіх необхідних заходів. Також вони встановили два металевих гаражі на частині проїжджої дороги», – повідомив лучанин.
Своєю чергою, Яна Поліщук поскаржилася на відсутність опалення в будинку №37а, що на проспекті Соборності.

А Людмила Данилюк звернула увагу на відсутність тротуарного покриття на проспекті Відродження.

«Відсутнє тротуарне покриття. Прориває труба водопроводу. Погано освітлена ділянка. Потрібно облаштувати 300 метрів тротуару», – наголосила вона.


Усі повідомлення перейняв на опрацювання, зокрема, департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
янеробот Показати IP 31 Жовтня 2020 16:54
до д*пи це відкрите місто, для галочки відписки пишуть.
Василь Показати IP 31 Жовтня 2020 18:36
А ви що хотіли,щоб чиновники займалися вашими проблемами?В них свої проблеми по покращенню свого положення.Вибирали депутатів-так заставляйте їх що-небудь робити.Але поки-що найбіль діево працюють ОСББ.Хоча деякі голови цих ОСББ стали на шлях зловживань,взявши по декілька десятків будинків.Беруть великі кредити без згоди мешканців,прокручують ці кошти з зацікавленими фірмами,і відкати,відкати. На жаль,маємо повний провал по роботах в житло-комунальній сфері.Особливо,в теплозабезпеченні.В будинках майже нічого не робилося з часу здачі в експлуатацію-хоча ЖЕКи гроші справно отримували.Маємо те-що маємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus