USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин, який знущався над бабусею та побив її до смерті, отримав 5 років в’язниці

8 Грудня 2021 22:17
Неодноразово судимий лучанин, який жорстко знущався над своєю бабусею, а потім побив її до смерті, отримав п’ять років в’язниці.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Як стало відомо із матеріалів справи, лучанин неодноразово влаштовував сварки зі свою бабусею та лупцював.

У грудні 2020 року, перебуваючи у помешкання родички він знову розпочав конфлікт. Потім схопив дерев’яну палицю та почав бити пенсіонерку по ногах, руках, тулубу, а згодом ще й кулаками в обличчя. Внаслідок побоїв у жінки були зламані кілька ребер, були численні гематоми та синці.

Від отриманих травм через кілька днів пенсіонера померла.

Згідно висновку судово-медичного експерта, причиною смерті лучанки стала посттравматична пневмонія, що розвинулася на фоні закритої тупої травми органів грудної клітки, яка супроводжувалась множинними зламами ребер.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений визнав повністю свою вину. Казав, що щиро розкаюється та просив суворо його не карати.

Як розповів у суді інший онук, бабуся неодноразово йому говорила, що її б’є обвинувачений. А того дня, приїхавши до неї, він побачив, що жінка вся у крові, синцях та не може розмовляти, тож він викликав швидку. Просив призначити покарання обвинуваченому згідно вимог закону.

Суд визнав лучанина винним та призначив йому чотири роки і шість місяців позбавлення волі. Але, врахувавши невідбуте попереднє покарання, обвинуваченому злочинцю остаточно присудили 5 років тюрми.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 9 Грудня 2021 08:44
Я ходила до родички у гості, а ця диво сімя жила за стіною. Бабуся пустила внука наркомана після тюрми до себе, бо мама вигнала. Яких тільки чудес вони у двохповерховому будинку на 8 квартир не виробляли, підрізали свого ж товариша в підїзді, сусідська дитина злякалась так що уже більше ніж півроку боіться вийти у підїзд, родичка боялась спати, бо крім внука там було ще двоє наркоманів, які ломились у двері, кололись у підїзді. Звернення у поліцію не принесли жодних результатів, так вони приїжали на виклик, так забирали його, але щоразу він повертався. І ось вам і наслідки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus