USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин у власному будинку в антисанітарії виготовляв алкоголь

11 Червня 2019 11:15
Мешканець Луцька у власному будинку організував підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв із сировини невідомого походження, які можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.

Фальсифікат, який виготовлявся в жахливих антисанітарних умовах під виглядом різних торгових марок ймовірно реалізовувався на території міста Луцька та Луцького району, повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Правоохоронцями під процесуальним керівництвом прокуратури області, в ході проведення санкціонованих обшуків приватного будинку та гаражного приміщення ліквідовано підпільний цех по виготовленню фальсифікованої алкогольної продукції та викрито місце накопичення такого сурогату.

За наслідками проведених заходів з незаконного обігу вилучено понад 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого виготовляли «оковиту» та близько 1000 пляшок готової алкогольної продукції, маркованої підробленими марками акцизного податку, вартістю близько 400 тисяч гривень. Разом з тим, вилучено обладнання для такого незаконного виробництва.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені ТМЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 11 Червня 2019 12:10
Первірте "точку" в.Мазепи,4/20 !!!!! І базар "Лучеськ" (рибний відділ)-наливайка з ранку до вечора
Перевірили до Лучанка Показати IP 11 Червня 2019 15:48
Вже перевірили. Товар нормальний, пітібєльний. Закусон так собі, але пойдьот. Є ліцензія. Вообщім хай працюють.
Наш притончик Показати IP 11 Червня 2019 14:13
А если будут отменные санитарные условия, тогда можно гнать самогон???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus