USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанин виборов першість на чемпіонаті з панкратіону

12 Травня 2021 07:40
Спорстмен клубу GARDA Дмитро Петріщев став чемпіоном Відкритого чемпіонату Кіровоградської області з панкратіону присвячений пам'яті Максима Бендерова.

Про це повідомляє клуб GARDA.

Спортсмен нині у складі юнацької збірної клубу GARDA перебуває на тренувальних зборах у місті Долинська Кіровоградської області в дружньому клубі «Легіон».

В рамках тренувального процесу клуб запропонував йому виступити від його імені на Відкритій першості Кіровоградської області. Спортсмен погодився на цю пропозицію й успішно захистив титул чемпіона серед юнаків.

Дмитро успішно провів два поєдинки у ваговій категорії до 59 кілограмів та здобув першість.

«Суперники були достойні. Я задоволений тим, що реалізував свою бійцівську стратегію під час сутичок. Мені все вдалося», – розповідає Дмитро.

Регіональний чемпіонат, присвячений пам'яті Максима Бендерова, відбувся 8 травня у Кропивницькому. Захід організовувала Федерація панкратіону України. Подія зібрала 10 команд з Кременчука, Кривого Рогу, Долинської, Олександрії та Кропивницького.

Участь Дмитра Петріщева на змаганнях та тренувальних зборах була можлива за підтримки партнера і спонсора клубу GARDA компанії WEST AUTO HUB.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus