USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучанина вдарили ножем у живіт у дворі будинку

5 Серпня 2019 12:38
У суботу, 3 серпня, до поліції надійшло повідомлення із екстреної медичної допомоги про те, що до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні доставлено 33-річного лучанина із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини, інформує поліція Волині.

Співробітники відділу кримінальної поліції спільно із працівниками управління патрульної поліції оперативно встановили, що цього ж дня близько 15 години 44-річний лучанин у дворі будинку по вулиці Коцюбинського у Луцьку під час словесного конфлікту із потерпілим спричинив йому ножове поранення в область живота. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України. Нині він затриманий в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

До слова, чоловік уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває досудове слідство.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus