USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанину, який спричинив смертельну ДТП на Потебні, повідомили про підозру

30 Вересня 2020 18:25
41-річному жителю Луцька повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «Infiniti-QX50», на вулиці Потебні у Луцьку порушив Правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем «Volkswagen Passat B6».

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля «Volkswagen Passat B6» доправили у лікарню з травмами.

Згодом стало відомо, що за кермом автомобіля Infiniti був п’яний чоловік речниці поліції Волині Роман Бузулук.

Читайте також: 120 км/год і відмова здавати кров на алкоголь: повідомили деталі смертельної ДТП у Луцьку

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучанин Показати IP 30 Вересня 2020 19:58
А жінку як співучасницю на підвищення?
Народна прокуратура Показати IP 30 Вересня 2020 20:26
До Лучанин. Ви - дрімуча людина. Співучасник може бути лише в умисному злочині. а ДТП- злочин ненавмисний. тобто, людина, порушуючи правила дорожнтого руху, самонадіяно сподівалась на ненастання суспільно небезпечних наслідків. Якщо ви невіглас у юриспруденції, не потрібно це всім демонструвати.
Во... до Народна прокуратура Показати IP 30 Вересня 2020 22:38
Умніку з так званої "народної прокуратури": твоя тупість зашкалює. По твоєму вона не умисно сіла поряд з п'яним в авто, не умисно разом з ним неслася більше 120 км/год, обганяючи вітер - замість того, щоб перешкодити цьому злочину, щоб зупинити цю злочинну їзду п'яного за кермом.
Я до Народна прокуратура Показати IP 30 Вересня 2020 23:22
Воно то так, однак людина, яка сідає п'яна за кермо робить це умисно. Алкоголь притуплює реакцію, знижує увагу і тд, на що надіється, на авось? Так, згідно нашого законодавства дтп відноситься до необережних злочинів, однак на мою думку, дтп в стані алкогольного сп' яніння мали б вважати умисним злочином
Ха до Я Показати IP 1 Жовтня 2020 02:08
Погоджуюся з Вами.І тому треба вимагати,нарешті,від обранців у ВР такого законопроекту та його підтримки всіма фракціями!Шкода родину та загиблу,а в цих бумеранг...
Зайчик до Народна прокуратура Показати IP 1 Жовтня 2020 00:20
Невігластство не знати шо злочин то дія чи бездіяльність, яка призводить до таких наслідків. В даному випадку сіла в авто, не повідомивши поліцію, що за кермом нетверезий-і є бездіяльність.
Суддч дред до Народна прокуратура Показати IP 1 Жовтня 2020 00:24
Оля, не перевтомлюйся коментуючи. Ти своє відкоментувала. Займися сушкою сухарів, з базиліком і майораном
Ха до Народна прокуратура Показати IP 1 Жовтня 2020 02:05
Невігласом є саме Ви.Тому що п'яним сідати за кермо,пошкодувати 100грн. -це і є вища міра невігластва,неповаги,всього антилюдського!
Ну Показати IP 30 Вересня 2020 21:05
А під варту взяли, як це роблять в інших аналогічних випадках?!?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus