USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луческу не очолить збірну України

3 Грудня 2009 10:39
Напередодні поєдинку Ліги Європи «Шахтар» — «Брюгге» (3 грудня, Донецьк. Початок - о 19:30) головний тренер гірників Мірча Луческу провів прес-конференцію і відповів на запитання журналістів.
Представники ЗМІ, звичайно ж, скористалися нагодою, щоб запитати Луческу про пропозицію президента ФФУ Григорія Суркіса очолити збірну України, яку той озвучив днями. Тренер відповів, що не бачить для себе можливості зайняти цей пост.
 
«Вважаю, що в національній збірній має бути нейтральний тренер, - цитує Луческу прес-служба «Шахтаря», – Не хотілося б знаходитися в диспуті з уболівальниками «Шахтаря» або «Динамо», незалежно від того, хто вони – журналісти-вболівальники чи люди, які мають свою думку. Тренер національної збірної має бути незалежним, щоб працювати спокійно, з великою упевненістю. А оскільки ще до офіційного запрошення вже були всілякі дискусії, опитування і так далі, то я категорично заявляю, що жодної можливості приймати національну збірну України я не маю. Але якщо потрібна буде моя допомога в тих або інших питаннях, я зроблю все можливе і віддам всі свої знання, щоб допомогти успішному виступу збірної України на міжнародній арені. Така моя категорична відповідь. Хотілося б закрити цю тему і готуватися до завтрашньої дуже важливої гри. І просто виграти» - повідомляє УНІАН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ліга КВН Волинь Показати IP 3 Грудня 2009 13:22
жалко, луча хороший тренер
seal Показати IP 4 Грудня 2009 10:40
Дійсно шкода. Але тут, на мою думку, стали на заваді особисті відношення між Суркісом і Ахметовим. Так і грошей Ахметов, мабуть платить більше, ніж Суркіс. А від добра - добра не шукають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus