USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Екстренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів, чому Ребров не очолив збірну України

24 Листопада 2021 22:17
48-річний Сергій Ребров не очолив збірну України, бо не зміг домовитися з «Аль-Айном» про розірвання контракту.

Член виконкому Української асоціації футболу, голова Асоціації футболу Волині, колишній тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний розповів, як обирали наступника Андрія Шевченка. Про це інформує Gazeta.ua.

«У серпні, коли всі ми зібралися в Києві на виконкомі УАФ, першого ж дня на роль головного тренера національної збірної пропонували кандидатуру Сергія Реброва. Але тоді виникла проблема через умови контракту з його нинішнім клубом «Аль-Айном».

У цій ситуації ніхто не зрозумів, чи продовжить Шевченко угоду з УАФ. Хоча усі присутні члени виконкому й сиділи годин п’ять-шість, проте до чіткої визначеності щодо тренерської теми ми так і не дійшли. Через тиждень, знову зібравшись у столиці в Будинку футболу, усю першу половину дня чекали на звістки щодо Реброва. Думали: ось-ось щось повідомлять. Але минуло понад 10 годин. Ми сиділи на виконкомі УАФ з 15:00 до 02:00.

Ближче до завершення засідання до зали запросили Олександра Петракова, про кандидатуру якого ми не знали. Хоча подейкували, що, напевно, запропонують його. Зрештою члени виконкому проголосували за його кандидатуру», – розповів Кварцяний.

Читати ще: Колишній тренер «Волині» Віталій Кварцяний назвав головні недоліки збірної України

У коментарі Meta-ratings Віталій Кварцяний розповів, які якості вважає сильними в Олександра Петракова.

«Він – справжній професіонал, привів нашу молодіжну збірну до звання чемпіонів світу 2019-го, до того ж адаптований до великих змагань на юнацькому рівні. Цей фахівець став тим тренером, яким прагнув. У Петракова, напевно, давно була мета, і він її досяг», – сказав Кварцяний.

Нагадаємо, що Петраков із приставкою в.о. прийняв національну команду у серпні після того, як не було продовжено контракт з Андрієм Шевченком. 17 листопада Петракова затвердили головним тренером національної збірної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fan-Fan Показати IP 24 Листопада 2021 22:55
Що вони там 5-6 годин обговорюють коли їхня думка нічого не вирішує! Там як Ахмєтов з Павелко порєшають - так і буде! Навіщо з людей дурнів робити?!
Олег Показати IP 25 Листопада 2021 09:58
+ Суркіси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus