USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лукашенко похвалився ранковими пробіжками в 15 км

21 Листопада 2019 10:09
Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час недавнього перебування в ОАЕ здійснював ранкові пробіжки на 15 км.

Про це Лукашенко розповів 20 листопада на Олімпійських зборах НОК, передає БЕЛТА.

Зі слів президента Білорусі, перебуваючи в Об’єднаних Арабських Еміратах, він посилено тренувався.

«Почали бігати. Я в своєму віці – 15 кілометрів зранку. Дихати нічим, спека несусвітня. Ось біжу і думаю (про білоруських спортсменів – ред.), як вони там, в Досі (на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який тривав у Катарі – ред.). Цілий тиждень: вранці тренування дві години, ввечері тренування – вже зовсім інший вид спорту і лазня. Думаю: витримаю чи не витримаю. Правда, написали, що я там вмираю. Зрозумів, що справжній спортсмен і в цих умовах повинен бігати і давати результат», – сказав він.
Раніше повідомлялося, що Лукашенко йде на новий президентський термін. Білоруський лідер заявив, що «зобов’язаний» висунути свою кандидатуру, але триматися «синіми пальцями» за своє крісло не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus