USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луценко вперше задуватиме свічки в СІЗО

14 Грудня 2011 09:15
Сьогодні, 14 грудня, екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку виповнюється 47 років.

Про це повідомляє УНН .

У привітанні колеги та друзі Луценка бажають йому міцного здоров’я, міцної команди та міцної родини.

«Незважаючи на складний період у житті, ми віримо у найкращі часи, які дозволять втілити у життя ще нереалізовані плани Юрія Луценка. Бажаємо Юрію Луценку, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття», – йдеться у привітанні.

Вони також вірять, що Луценку «із його силою і завзяттям вдасться перемогти будь-які негаразди».

Нагадаємо, Луценка 26 грудня близько 13 години затримали співробітники спецпідрозділу СБУ «Альфа» біля його квартири на вулиці Старонаводницькій в Печерському районі, коли він виходив погуляти із собакою.

Його звинувачують у заволодінні, за попередньою змовою зі своїм водієм Леонідом Приступлюком, шляхом зловживання службовим становищем, державними коштами на суму понад 238 тисяч гривень і у перевищенні службових повноважень, в результаті чого державі завдано матеріальних збитків на суму понад 130 тисяч гривень. Йому загрожує 10 років ув’язнення з конфіскацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Жиглов Показати IP 14 Грудня 2011 09:41
Вор должен сидеть в тюрьме!!!
Бомба до Жиглов Показати IP 14 Грудня 2011 13:38
Щось доказано ? Ти не Жиглов, ти Промокашка.
11 Показати IP 14 Грудня 2011 11:36
Чому люди мають так багато зла в серці? Пане Жиглов, ви ж не суддя? Так що будьте обережні в всоїх висловлюваннях. Кажуть, що багато слів мають силу бумеранга.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus