USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Луцьк читає»: у парку провели бібліотечний пікнік з нагоди Дня міста

6 Вересня 2021 19:23
5 вересня у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в межах заходів з відзначення Дня міста відбувся бібліотечний пікнік «Луцьк читає…», повідомили в Луцькій міській раді.

До справи долучилися працівники Луцької централізованої бібліотечної системи, Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, Волинської обласної бібліотеки для дітей.
Відвідувачі зеленої зони активно відповідали на питання вікторини «Літературна піца», малювали улюблених героїв казок, збирали барвисті пазли. Процес захопив і дорослих, і дітей. Також учасники пікніка цікавилися книгами, представленими на різноманітних книжкових виставках, знайомилися з літературними новинками.
Вітальна листівка – невід’ємний атрибут Дня народження, тому на алеї парку було розміщений великий банер, де всі охочі мали можливість написати вітання найкращому місту– Луцьку.
Підготували бібліотекарі й фотогалерею з життя бібліотек громади, розгорнули різноманітні фотозони, роздавали інформаційні буклети, запрошуючи гостей парку до книгозбірень. Лучани радо реагували на такі пропозиції: зупинялися біля бібліотечної локації цілими сім’ями.

Фото з сайта Луцької міської ради
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus