USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стильні блокноти, футболки, чашки: у Луцьку до Дня міста виготовили сувеніри

9 Вересня 2020 07:40
З нагоди Дня Луцька виготовили нову та стильну сувенірну продукцію. Зокрема, це блокноти, чашки та футболки з символами і знаками, які творять архетип Луцька, його унікальність і неповторність.

Про це повідомляє Центр туристичної інформації та послуг у фейсбуці.

«Обирайте те, що пасує вам, і з гордістю говоріть всім: Я – ЛУЧАНИН, Я – ЛУЧАНКА! Також уже в продажі настільна економічно-історична гра «Луцький Пан», у якій сучасність нашого міста поєднується з його історією, тут зібрані реальні місцеві підприємства та постаті з минулого. Грати в цю гру приємно та корисно!» – зазначають у центрі.

Читати також: Як у Луцьку святкуватимуть День міста. Програма

Придбати продукцію мии можете у Центрі туристичної інформації та послуг за адресою: місто Луцьк, вулиця Сенаторки Левчанівської, 2. Крім того, замовити товари можна також в онлайн-крамниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus