USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк розвиває партнерство з містами США

9 Грудня 2022 15:25
Сьогодні, 9 грудня, Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з Почесним консулом України в Сієтлі (США) Валерієм Голобородьком та членом оргкомітету Національного молитовного сніданку Америки Михайлом Жовнером.

Метою візиту іноземних гостей було висловлення підтримки у зв’язку з російською агресією та налагодження і розширення контактів між Луцьком та окремими містами у США, повідомили у Луцькій міськраді.

Зокрема, Валерій Голобородько, який за океаном активно співпрацює з українською діаспорою, акцентував увагу на можливих напрямках взаємодії Луцька з містом Кент (штат Вашингтон). Прикметно, що саме Валерій Голобородько брав активну участь у започаткуванні процедури встановлення побратимських відносин нашого міста із американським, яка відбулася цього року. Відповідний документ від імені Луцької міської ради підписав у США депутат міської ради Роман Кравчук, який також був присутній на сьогоднішній зустрічі.

Тему започаткування міжнародного партнерства продовжив Михайло Жовнер, який передав Ігорю Поліщуку пропозицію від органу влади міста Еммітсбург (штат Меріленд) про встановлення партнерських відносин із Луцьком.
Міський голова Ігор Поліщук подякував гостям за велику допомогу, яку США надають Україні під час війни, і висловив сподівання на налагодження та динамічний розвиток плідної співпраці у різних сферах між Луцьком та вказаними американськими містами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus