USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк одержить понад 7 млн на зарплату медикам, гемодіаліз та інсулін

26 Листопада 2018 12:58
Луцька міська рада отримає медичну субвенцію на оплату заробітної плати медпрацівникам, а також на лікування хворих на хронічну ниркову недостатність методом гемодіалізу, лікування хворих на цукровий і нецукровий діабет. Окрім того, міськрада здійснить перерозподіл видатків по наявним статтям.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 листопада.

Як повідомила директорка департаменту фінансів і бюджету Лілія Єлова, після прийняття відповідного рішення на сесії Волинської обласної ради до міського бюджету має надійти 7,459 мільйона гривень медичної субвенції.

Ці кошти заплановано спрямувати на виплату зарплати медикам, лікування хворих на ниркову недостатність і цукровий діабет.

Ще 3,304 мільйона гривень міста отримало субвенцію по соцекономрозвитку.

Водночас, як розповіла Лілія Єлова, в ході перерозподілу бюджетних видатків заплановано 100 тисяч гривень скерувати на реконструкцію теплових мереж у будинку на Хмельницького, 40б, де містяться громадські організацію, 86 тисяч гривень – на утримання природно-заповідного фонду міста, озеленення, обстеження русла річок, 30 тисяч гривень – на проведення джазового фестивалю в Луцьку тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus