USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Луцьк отримав чергову партію гуманітарної допомоги з Німеччини

11 Серпня 2022 19:28
До луцького центрального пункту допомоги прибула гуманітарна допомога з німецького міста Швайнфурт. Привезли одяг, продукти харчування, одноразовий посуд, засоби гігієни, медикаменти, павербанки, батарейки.

Про це 11 серпня повідомила Луцька міська рада.

Зі Швайнфуртом Луцька міська рада планує встановити партнерські відносини, але ще до підписання офіційних документів німецька сторона вже демонструє свою солідарність з українським народом та готовність допомагати Луцькій міській територіальній громаді.

“Отримали не лише одяг та продукти, які ми передаємо на потреби внутрішньо переселених осіб. Надійшли речі, які наразі дуже необхідні нашим Збройним силам та загонам територіальної оборони, які захищають північ області, що межує з Білоруссю. Це павербанки, засоби медичного призначення, спальники, каремати. В кожній заявці від військових частин йдеться про них, тому що на передовій вони дуже потрібні”, – каже координатор центрального пункту допомоги Олена Барська.

Читати ще: З Луцька передали бус для тероборони на українсько-білоруському кордоні

З центрального пункту, який з перших днів війни збирає та розподіляє гуманітарну допомогу для військових, територіальної оборони та переселенців, вантаж з Німеччини вже завтра вирушить до бойових підрозділів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ярмольський Показати IP 12 Серпня 2022 10:33
Це гут гут вольдемар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus