USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцьк попрощався одразу з двома захисниками – Миколою Мялковським та Романом Образцовим

8 Грудня 2023 15:37
Жителі Луцької міської територіальної громади попрощалися з військовослужбовцями Миколою Мялковським та Романом Образцовим, які віддали життя у війні з російськими загарбниками. Сьогодні, 8 грудня, Героїв відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Лучанин Мялковський Микола Миколайович (27.06.1995 року народження) був призваний на військову службу за мобілізацією. Загинув 4 грудня під час виконання бойового завдання.
Лучанин Образцов Роман Васильович (08.05.1971 року народження) був призваний на військову службу за мобілізацією. Виконуючи бойові завдання щодо захисту Батьківщини, отримав кілька баротравм (контузій). Помер 5 грудня від гострого інфаркту міокарда.
До спільної молитви за упокій душ спочилих воїнів разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук та секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.
Після завершення панахиди домовини з тілами захисників прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.
Поховали Миколу Мялковського та Романа Образцова у секторі військових поховань на міському кладовищі в селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам захисників. Вічна пам’ять та незгасна слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus