USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Луцьк попрощався з відомим спортсменом та Героєм Романом Гаврилюком

22 Травня 2024 15:18
Жителі міської територіальної громади провели в останню дорогу військовослужбовця Романа Гаврилюка (18.07.1982 року народження), який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників. Сьогодні, 22 травня, у Кафедральному Соборі Святої Трійці в Луцьку відбулося відспівування.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Роман Гаврилюк був професійним спортсменом, майстром спорту, талановитим тренером-викладачем Федерації тріатлону Волині, чемпіоном України з бігу на 100 кілометрів. Його спортивні досягнення надихали молоде покоління, якому він передавав свої знання та досвід. Його непохитна віра в краще майбутнє та відданість справі надихали багатьох.
Коли на Україну напав ворог, Роман Гаврилюк пішов захищати свою землю. Головний сержант проходив військову службу за контрактом, був зарахований до складу військової частини 9938 на посаду інспектора прикордонної служби 1 категорії - старшого розвідника другої групи наземної розвідки відділу прикордонної служби (тип С) повітряної та наземної розвідки. Загинув 16.05.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту суверенітету та незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Його мужність та самопожертва заслуговують найвищої шани, адже відстоюючи незалежність та свободу своєї країни, Роман Гаврилюк поклав власне життя.
В Героя залишилися дружина, дві донечки, батьки та сестра.
До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із рідними, друзями, бойовими побратимами долучився секретар міської ради Юрій Безпятко.
Поховали Героя у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

«Щирі співчуття рідним та близьким воїна.

Вічна пам’ять, честь та шана Герою!» - йдеться у повідомленні.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus