USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк розпочинає святкувати вже 21 серпня

21 Серпня 2018 10:58
Святкові заходи з нагоди відзначення Дня прапора та Дня Незалежності розпочнуться вже 21 серпня. Цього дня відбудуться урочистості в бібліотеках міста, зокрема буде відкрито низку виставок.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 21 серпня.

Як повідомила керівниця організаційного відділу Олена Барська, загалом у місті заплановано безліч заходів. Це, наприклад, молебень за Україну, громадська акція «Українська вишиванка», велопробіг у вишиванках, мистецька акція «Кобзарське віче», урочисте підняття державного прапора, покладання квітів, а також спортивні та просвітницькі події.

Вона розповіла, що для того, аби святкування відбулося на належному рівні, провели роботу щодо благоустрою, впорядкування міста, його святкового оформлення. Також забезпечено належну роботу міського транспорту у святкові та вихідні дні 23–26 серпня з урахуванням можливого перекриття руху транспорту на окремих проспектах і вулицях міста. Водночас у Луцьку проходитимуть Міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором» і Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz 2018».

Олена Барська звернула увагу, що минулих років у цей час також відзначали День міста Луцька, однак цього року святкування Дня міста відбудеться 8–9 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 21 Серпня 2018 11:04
А що хіба не день жалоби, тож ви оприділітся чи ви бабло заробляє те святкуєте чи ви героям шану віддасте
до 11 Показати IP 21 Серпня 2018 20:58
так у цей день ніяких танців,пісень,масових гулянь та салютів ніби й не заплановано....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus