USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцька громада поховала 28-річного Героя Дениса Костюка

27 Березня 2023 18:20
Луцька громада попрощалася ще з одним військовослужбовцем, котрий віддав життя у війні з росією. Відспівували Героя сьогодні, 27 березня, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці села Полонка.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

До спільної молитви за упокій душі солдата Дениса Костюка разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, односельчанами долучився і секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Денис загинув 22 березня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Аби вшанувати його пам'ять, люди принесли до храму вінки та живі квіти. Чин похорону Героя тривав понад годину. Згодом усі присутні під тривожний бій дзвонів рушили процесією до сільського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам'ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus